Εταιρικό Προφίλ

Η εταιρεία μας Υιοι Σταύρου Εφραιμίδη Ο.Ε. ιδρύθηκε το 1975 με έδρα τα Σούρμενα Ελληνικού Αττικής.

(Σε συνέχιση της ατομικής Σταύρος Εφραιμίδης του 1957). Το 1980 μεταφέρθηκε στο Κορωπί Αττικής σε ιδιόκτητο κτίριο 2.200 τετρ. μέτρων.

 

Η επιχείρησή μας είναι μία οικογενειακή επιχείρηση βασισμένη στην ομαδική εργασία στοχεύοντας στην καινοτομία με την χρησιμοποίηση των ειδικευμένων και επαγγελματικών μέσων.  Η εταιρία μας κατασκευάζει κατόπιν παραγγελίας ξυλουργικά προϊόντα πάσης φύσεως, έπιπλα κουζίνας & μπάνιου, ντουλάπες κοιτώνωνπόρτες και διαχωριστικά εσωτερικών χώρων, ξύλινους πάγκους ραπτομηχανών, εργαλειοθηκών και εργασίας, καθώς και εξειδικευμένες  ξυλουργικές κατασκευές για ιδιώτες ή για επαγγελματικούς χώρους όπως ξενοδοχεία, μουσεία, φαρμακεία, καταστήματα οπτικών κ.α.

 

Ο μηχανολογικός εξοπλισμός μας αποτελείται από αυτόματη τεμαχιστική, συγκολιτική περιθωρίων, πρέσες, μηχανή post-forming, ραμποτέζα, ηλεκτρονική φρέζα CNC (κέντρο εργασίας), όλα τα κλασικά ξυλουργικά μηχανήματα, τμήμα βαφής, και μηχανήματα προστασίας περιβάλλοντος.

 

Η επιχείρησή μας απασχολεί εξειδικευμένο προσωπικό, τεχνικό ασφαλείας και υποστηρίζει τη διαβεβαίωση της υγείας και της ασφάλειάς τους.  Επίσης η Ο.Ε. το 2007 πιστοποιήθηκε απο την BUREAU VERITAS με το πρότυπο διαχείρησης συστήματος ISO 9001:2000.

 
GreekEnglish (United Kingdom)